Van de Veilingmeester

Beste CFV vrienden,

In de bijgaande Marianne vinden jullie een zeer bijzondere veiling. Het betreft de verkoop van het eerste deel van een van onze ereleden. Die had maar één criterium toen hij zijn verzameling lang geleden begon en dat was kwaliteit. De foto’s laten dat zien, en er is nu dus een kans op een aanvulling op uw eerste jaren van de Franse post met heerlijk materiaal.
Verder een 15-tal albums met zeer uitgebreide collecties van alle varianten van de Marianne, deze komen van een oud lid uit de jaren 70-90. Deze laatste kavels kunnen ook in één koop bemachtigd worden. Mijn gedachte is om eerst alle kavels(141-155) afzonderlijk te veilen, en daarna de mogelijkheid te bieden om het geheel te kopen middels een overall bod op de gezamenlijke kavels 141-155.

Ik besef mij dat het enige tijd vergt om het geheel door te nemen voor een goed oordeel; daarom geef ik de echt geïnteresseerde voor het geheel de mogelijkheid, om de collecties op afspraak bij mij thuis te bekijken. Reken op en heel mooie veiling.

Uw veilingmeester,
Willem van den Elst

Reageren is niet meer mogelijk.