Van de voorzitter….

Nu de viering van ons 50 jarig bestaan voor de deur staat, kunnen wij ons opmaken voor een mooie Postex in oktober a.s. waarin de Contactgroep Frankrijk Verzamelaars een belangrijke plaats zal innemen. Alle noodzakelijke voorbereidingen voor de viering van ons jubileum liggen goed op schema dankzij het feit dat we vroeg zijn begonnen. Met name redacteur Roelof van der Kamp heeft in samenwerking met de drukker zijn handen vol gehad aan de realisatie van ons jubileumboek. Langzamerhand komen we met dat project in de afrondende fase. U zult het straks met Roelof eens zijn wanneer u het eindresultaat in ogenschouw neemt: De CFV is niet 50 jaar oud, maar 50 jaar jong!

Want naast een pracht van een boek maken we ook nog goede sier met een gevarieerde tentoonstelling van meer dan 100 kaders op een prominente plek in de zaal. Daarnaast belooft de jubileumveiling zeer interessant te worden. Kortom: Alle reden om trots te zijn op uw vereniging en met elkaar in Apeldoorn onze 50e verjaardag te komen vieren.
Voor onze generatie filatelisten is het lidmaatschap van een vereniging en het bezoeken van de bijeenkomsten nog altijd gemeengoed. Dit keer is er echt alle reden om richting Apeldoorn af te reizen, te genieten van de prestatie die uw vereniging heeft neergezet, elkaar te ontmoeten, oude contacten te hernieuwen en domweg plezier te beleven aan onze hobby zoals we dat al jaren lang doen. Tot ziens dus in Apeldoorn!

Edwin Voerman.

Reageren is niet meer mogelijk.